Header Ads

Breaking News

ENJIN PROTON PREVE TERCABUT!PATUT LAH LGE BELI MERC BARU



Seorang pemandu perempuan terselamat dari maut apabila terlibat dalam kemalangan di LPT.

Tiada kemalangan jiwa dilaporkan.
Bagaimanapun yang menghairankan,bagaimana sehingga boleh terlerai enjin PROTON PREVE ini dari badannya.
Agak-agak berapa kelajuan yang dipandu mangsa?
Atau memang tiada kualiti kenderaan NASIONAL itu?


                           



Patut la tokong lge tukar merc baru.
Kahkahkah.
Macai CINA DAP suke?

4 comments:

  1. Bodoh nye komen kau ni... Inilah dinamakan kualiti.. memang enjin dia campak keluar sbab xnk cederakan pemandu.. bende paling berat dlam kete ape?? enjin bro.. Ini teknologi keselamatan eropah.. Carila info dulu sebelum ckp kereta x berkualiti.. bodoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgnlh mem 'bodoh' kn org lain, bogger ni tau teknologi proton & jgn takut, bogger ni dah tentu support proton, tulisan diatas hanya sindiran untuk lge jer...

      Delete
  2. Preve guna hot press metal keliling kabin. sebab tu cabin tak remuk. Ini untuk memastikan yg penumpang selamat bila berlaku kemalangan. Tahniah Proton kerana berjaya mengeluarkan kenderaan yg selamat. Kereta, enjin boleh beli lain.. nyawa tiada ganti. pikir la sendiri.. mana lagi penting. enjin ke nyawa.

    ReplyDelete
  3. Blogger kena banyak membaca...Proton dah jawab kenapa enjin Preve tercabut semasa kemalangan dalam CBT (Car, Bike & Truck) hari Ahad 26 Januari.

    ReplyDelete