Thursday, 14 November 2013

JUTAWAN MUDA HASIL MENANG NOMBOR EKOR

*sekadar gambar hiasan

PETALING JAYA: Seorang eksekutif wanita berusia dalam lingkungan 30-an telah memenangi sejumlah RM27 juta dalam cabutan nombor bertuah Toto 4D Jackpot 1, seterusnya diiktiraf sebagai jutawan Toto termuda. 
Pemenang yang berasal dari Kuala Lumpur itu menggunakan kombinasi nombor 5757 dan 1113 di mana ia berasal dari nombor lesen memandu, nombor plat kereta dan tarikh-tarikh yang bermakna baginya. Tidak seperti pemenang jackpot yang lain, wanita ini datang ke ibu pejabat Sports Toto Malaysia Sdn Bhd tanpa ditemani sesiapa. 
Beliau berkata dapat menangani keadaan ini berseorangan tanpa perlu menggangu jadual suami dan ahli keluarga yang lain. Sports Toto, dalam satu kenyataan berkata, pemenang cabutan hari Selasa itu datang dengan keadaan yang tenang dan bersahaja. 
Wanita ini telah membeli sebanyak 10 set nombor 4D, di mana ianya telah menghasilkan 45 pasang nombor 4D dengan 45 peluang kemenangan. 
Hasilnya, beliau telah memenangi hadiah saguhati sebanyak RM2,688 untuk tempat ketiga daripada 16 set nombor yang dipertaruhkan. 
Beliau berkata, kekayaan barunya sudah mencukupi untuk memenuhi senarai harapan yang panjang, termasuk pendidikan anak-anaknya, memiliki sebuah kereta ‘sports’ dan aksesori berjenama untuk dirinya. 
Beliau juga bercadang untuk bersara apabila mencapai umur 45 tahun dengan menyimpan separuh daripada wang kemenangan untuk tujuan itu.

No comments:

Post a Comment