WAN AZIZAH BENGANG DIPANGGIL DOLL @drnovandri @cq_rain @apterkini @tun_faisal @drwanazizah #pilihmeifun


Dalam ceramah kempennya yang sudah masuk hari ke 4,Wan Azizah dalam ucapan ceramahnya menyatakan beliau tidak kelapaq dalam bahasa utara ataupun lebih tepat tak ingin pun untuk menjadi ADUN.

Wan Azizah juga berang dengan gelaran 'doll' ataupun boneka oleh rakyat.Beliau juga sekali lagi menggunakan modus operandi yang sama untuk meraih undi iaitu 'SIMPATI'.

Selain menggunakan pentas ceramahnya untuk merayu undi simpati,Wan Azizah juga sentiasa dalam ucapannya mempertahankan suaminya Anwar Ibrahim yang disabit kesalahan meliwat Saiful Bukhari.


 KLIK GAMBAR UNTUK VIDEO

*KALAU DAH TAK KELAPAQ JADI ADUN,BAGI ORANG LAIN JE LA.YANG MASIH GILA KUASA UNTUK APA?RAMAI LAGI AHLI PAKATAN RAKYAT.ATAU MEMANG PAKATAN RAKYAT DAH TAKDAK CALON?

*NAK BERANG KENAPA?BUKANKAH MEMANG BETUL PUN..BONEKA ANWAR IBRAHIM JE KAK WAN NI,ELOK JADI AHLI PARLIMEN PERMATANG PAUH KAU LETAK JAWATAN,JADI PRESIDEN KAU LETAK JAWATAN SEKARANG LEPAS ANWAR IBRAHIM DAH TAK BOLEH BERTANDING KAU JADI PULAK JADI ORANG SURUHAN DIA KAN?

*NYATA DALAM SETIAP KEMPEN KAK WAN,BUKAN HAK ATAU KEPENTINGAN RAKYAT YANG DIKETENGAHKAN,TAPI LAKI KAU YANG KAU BANYAK DEFEND.APA SEBENARNYA NI?

*DAN YANG PALING PENTING.....UNTUK APA SEBENARNYA LEE CHIN CHEH LETAK JAWATAN DAN KOSONGKAN KERUSI KAJANG INI??

RAKYAT ADA OTAK,RAKYAT FIKIRKANLAH.

Comments